Over ons


De Blauwe Tent is al jaren een begrip in Friesland en ver daarbuiten! Sinds 2022 is Tjitske de Jong gestart als nieuwe eigenaar en heeft de Blauwe Tent nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe en open keuken met eigen chef kok, een compleet vernieuwd interieur maar…. nog steeds de gezelligheid van vroeger.

Bij de Blauwe Tent hechten we veel waarde aan pure producten en is alles wat je proeft huisgemaakt. Je kunt bij ons langskomen voor een lekker bakje koffie met gebak, een stevige lunch, borrel of diner. Daarbij kun je kiezen van ons vaste menu of kies iets van het wekelijks wisselende menu met gerechten van dit jaargetijde. Alles betaalbaar, zoveel mogelijk lokaal ingekocht en met heel veel liefde bereid door Remco.


Even voorstellen...


Image

Tjitske


Hallo ik ben Tjitske de Jong en sinds 2021 de eigenaresse van de Blauwe Tent. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Reduzum. Van jongs af aan wist ik al wat ik wilde, in de horeca werken. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt maar tijdens de Corona tijd begon de horeca weer te kriebelen en wilde ik graag een zaak voor mijzelf. In 2021 kreeg ik de kans om de Blauwe Tent over te nemen, en ik ben nog steeds super blij met deze keuze.

Bij de Blauwe Tent vinden we het belangrijk om met verse producten te werken, zodat je kwalitatieve gerechten kunt neerzetten. Daarnaast willen we de gasten blij verrassen met de Blauwe Tent van nu en daarmee nog vele jaren kunnen bestaan. Kom binnen bij de Blauwe Tent en geniet van de sfeer, het heerlijke eten en drinken.

Image

Remco


Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Remco Jorritsma, 32 jaar, wonend in Raerd en mijn halve leven al werkzaam in de horeca. Ik heb onder andere gewerkt bij ‘t Foarûnder, de 2 Gemeenten en Vis en Meer in Woudsend. Graag zet ik gasten in het zonnetje door lekker voor ze te koken.

Het liefst kook ik met verse producten en mijn kookstijl omschrijft zich het beste als smaakvol, zonder poespas, ambachtelijk en voldoende. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen en iets lekker voor u klaar te maken.